EyeTech Probe

 

Ultimate Process Control
De Eyetech Probe ontgrendelt de complete morfologische samenstelling van deeltjes systemen voor de ultieme procesbeheersing. De Eyetech Probe biedt deeltjesgrootte en vorm analyse-oplossingen voor de monitoring van deeltjes, cellen, druppeltjes en belletjes, variërend van 1 uM tot 4000μm, in schuren, kristallisatie, polymerisatie, en homogeniseren processen; in-line, in-situ, in pilot plants , in reactie vaten, in de bio-reactoren, en in het laboratorium.

Meting voordelen

24 uur per dag online proces meet-en trend monitoring met alarmrelais
Onmiddellijk detecteren van grootte en vorm, agglomeratie, en breekt om real-time aanpassingen mogelijk te maken. draagbaar systeem, met on-line modules en flensuitvoeringen voor klantspecifieke toepassingen
Geen bemonstering: elimineren steekproeffouten, verstopping en blozen eisen
Capture microscopie, kwaliteit beelden met geen monster extractie, verdunning, of het preparaat zelfs vereist bij hoge concentratie aan vaste stof
Eenvoudig bij re-fitting met on-line modules en flensuitvoeringen

 

Eyetech Probe Kenmerken

Analyse van individuele deeltjes zorgt voor een hoge resolutie en nauwkeurigheid
Een breed dynamisch bereik deeltjesgrootte
Direct uitzicht van het monster
Door de gebruiker gedefinieerde intervallen analyse
Meetgegevens wordt gepresenteerd in aantal en volume verdelingsgrafieken, en kan worden geëxporteerd naar Excel
Sapphire sensor ramen en probe lichaam elektrochemisch gepolijst om te voorkomen dat verdunningsmiddelen

 

Deeltjesgrootte-analyse

Deeltjesgrootteverdeling gegevens geeft inzicht in het proces, en is meestal afgeleid van de parameters equivalente diameter en Gemiddelde Feret Diameter. De Eyetech Probe biedt een hoge resolutie en volume aan. de distributie resulteert in een Gaussische verdeling curve.

 

Deeltjesvorm Analyse

Conventionele deeltjesgrootte technologieën zijn gebaseerd op de aanname dat de deeltjes dicht bij bolvormig. Zowel de wetenschappelijke gemeenschap en de industrie al lang erkend om het feit dat twee-dimensionale vorm informatie essentieel is voor de ware karakterisatie van niet-sferische deeltjes en aggregaten. Met de snelle ontwikkelingen in de computertechnologie in de afgelopen tien jaar, zijn velen nu in staat geweest om de stap naar online deeltjesvorm toezicht door gebruik te maken van de Eyetech Probe. Online vorm monitoring maakt het mogelijk nauwkeurige dimensionering van vezels en cilinders, en geeft meer inzicht in de vloeibaarheid en kristallisatie processen.

 

De Eyetech Probe biedt de volgende aanvullende gegevens over een proces:

Rek relatie
Relatie tussen holle en bolvormigheid
Deel van crystallity
Hoekigheid of abrasie van het kristallijne structuur
Evaluatie van de satelliet-structuren, inkepingen, groeven, gaten, enz.
Evaluatie van gebroken deeltjes en pellets
 

Meetprincipe in-situ-sensor   De Eyetech sonde vangt optimale beelden van het proces. De sensor bestaat uit een high speed CCD-camera en een lichtbron die verlichting biedt. Als de deeltjesstroom door de meting van de camera gaan worden grijs-niveau beelden opgenomen. De beelden worden geanalyseerd door pre-processing software die beeldverbetering presteert, en wijst deeltjes af die niet voldoen aan een vooraf gedefinieerde grijs-niveau drempel. Dit zorgt ervoor dat onscherpe deeltjes niet zijn inbegrepen in de distributie resultaten.

De standaard Eyetech Probe is uitgerust met back-verlichting. Back-verlichting is ideaal voor sterk geconcentreerde of transparante monsters. Op verzoek kan de Eyetech Probe ook worden uitgerust met front-verlichting, een set-up die de duidelijkste beelden verzorgd in lage concentratie applicaties.

 

Minder afval door middel van real-controle

Meting tijden zijn snel en met korte tussenpozen, dat zorgd voor een real-time overzicht van kristallisatie en andere processen. Dit laat de gebruiker toe om snel te reageren op veranderingen in het proces.  

  
Software voor beeldanalyse

De Eyetech software biedt complete deeltjesgrootte en vorm informatie met meer dan 40 gespecialiseerde parameters die werden ontworpen om significant te zijn robuust en die verbonden zijn aan fysische eigenschappen van het deeltje systemen. De volgende vorm parameters zijn onder voorwaarde dat deze: Sieve-grootte, breedte, hoogte, equivalente diameter, rondheid, ruwheid, Rek, convexiteit, reactiviteit, kristalliniteit, hole-detectie in volume, oppervlakte, omtrek, vormfactor, en specifieke oppervlakte. Door de gebruiker gedefinieerde vorm filters kunt voor de groepering van deeltjes op basis van grootte of vorm, dit is handig voor het monitoren van veranderingen in de verschillende categorieën van deeltjes in de matrix. Meetresultaat print-outs zijn beschikbaar met een klik, en ruwe data kan worden geëxporteerd voor verdere analyse. De real-time, kan niet-gecomprimeerde video worden opgeslagen voor latere analyse.

 

Presentatie van de gegevens

Deeltjesgrootte en vorm gegevens worden geëvalueerd in real-time door de Eyetech software en kan worden gecontroleerd op de PC. Meetresultaten kunnen worden gepresenteerd in het aantal volume, distributie en trendgrafieken. Alle gegevens kunnen worden geëxporteerd naar Excel voor verdere evaluatie.

 

Eyetech Particle Probe XL
 
In de standaard Eyetech Particle Probe, is de camera geplaatst buiten het proces en de optieken zijn geleid door de sonde in het proces. Dit model biedt een breed scala van verschillende camera modules, met een maximale flexibiliteit van detectiebereik, gezichtsveld en de resolutie, maar op een vaste lengte van de probe. Dit model wordt aanbevolen voor de meeste toepassingen, inclusief laboratorium, pijpleidingen of reactievat bypass installaties.

De Eyetech Particle Probe XL (extra lengte) is ontworpen voor toepassingen waar een langere lengte van de probe is vereist. De XL-model is uitgerust met een standaard 0,5 megapixel camera die is gelegen binnen het proces. Dit model wordt aanbevolen voor installaties in grote bloedvaten of in leidingen met een grote diameter, en is volledig aanpasbaar.

 

Flexibel draagbaar ontwerp
De Eyetech Particle probe werd ontworpen om een ​​flexibele en draagbare instrument. Door zijn afmetingen en het lichte gewicht is hij geschikt voor kleinschalige laboratorium schepen en standaard glaswerk, terwijl de duurzame materialen worden gebruikt zorgen voor dezelfde probe kan direct worden gemonteerd in het proces voor online analyse.

 

 

Selecteer de Eyetech voor toepassingen waarbij:

Hoge resolutie aantal distributie resultaten nodig zijn om kleine fracties te identificeren binnen de steekproef

Monsters zijn gemaakt van verschillende fijn stof

Deeltjesvorm zaken

Vorm van filtering handig is 

 

Laboratorium Analyzer

De Eyetech is ook beschikbaar in een laboratorium versie voor een breed scala van toepassingen die offline analyse vereisen.

 

Toepassingen

In allerlei processen, vloeistoffen, concentraties of materialen, die stroom in een pijpleiding of reactor heeft.

voor vaste stoffen in vloeibare systemen
voor vloeistoffen in vloeibare systemen
voor olie in vloeistoffen systemen
 

 

 

Specificaties

Gemeten parameters deeltjesgrootte en vorm

Deeltjesgrootte assortiment aan te passen, afhankelijk van de configuratie

1-300 micron

2.0-1300 micron

0,75 tot 500 micron

2.5-750 micron

10-2000/3000/4000/5000 micron

 

Concentratie 1-15 vol. %

Reproduceerbaarheid 2% (op basis van lezing van de D50 / aantal distributie)

 

Proces Voorwaarden

Operatie toepassingsgebied in-line, on-line, off-line

Deeltje presentatie fasen schorsingen, gedispergeerd-fase systemen

Proces druk 1 - 6 bar, de aanpasbare

Proces temperatuur -20 ° C - 120 ° C

                                               -20 ° C - 160 ° C

Sensor mogelijkheden van het materiaal RVS 316, Hasteloy C276, Hasteloy C2, C4 Hasteloy

Optisch venster materiaal Sapphire

Analyse voorwaarden sondes beschikbaar voor steriele, giftige en corrosieve toepassingen

Sterilisatie CIP / Volledig autoclaveerbaar

 

Communicatie

Interfaces RS 432

Analoge uitgangen 4 maal 4 tot 20 mA

Alarmrelais kan worden genomen van de uitgang

Omgevingstemperatuur elektronische 45 ° C

sensor elektrisch 65 ° C op de sensorkop

ATEX-sensor 65 ° C

Behuizing / bescherming lab behuizing IP 44 proces behuizing IP 54 optionele IP 69

Optionele gevaarlijk gebied ATEX op aanvraag

Kabellengte 5, 20 of 50 meter, aanpasbare Controller en software: laptop of desktop PC

Software Windows XP-besturingssysteem, automatische rapportage, FDA 21CFR part 11 compliant

ISO Compliancy Shape parameters berekend volgens ISO 99166

 

  

Ankersmid Lab          info@ankersmid-lab.nl,  (31)-0548-59 59 79