Laser Obscuration Time


 
De Ankersmid "Eyetech" Particle Size & Shape systemen (Lab Systems, On-Line/In-Situ Probes) zijn beide gebaseerd op een gefundeerde beginsel van lichtabsorptie, ook wel bekend als de Laser verduistering Tijd (LOT)-technologie. Stilstaande of bewegende deeltjes kan worden gemeten met een scan-en roterende laserstraal (= PSA, deeltjesgrootte-analyse) en / of gekenmerkt / gevisualiseerd (optisch) (= DSA / DSC, dynamische vorm Analyse / karakterisering) met behulp van een CCD (video) camera . Alle gecontroleerd en geautomatiseerd met behulp van een krachtige 21 CFR -11 (beeld) analyse software, welke competenties inhoudt, zoals pre-processing, filteropties, re-run analyse van gegevens, enz.
  
Een He-Ne laserbundel loopt door een roterende wig prisma en is gericht tot een kleine plek. Het resultaat is een cirkelvormige beweging van een gefocusseerde laserbundel. De laserstraal scant de afzonderlijke deeltjes in de meting zone. Als de deeltjes in het monster volume zijn individueel doorsneden door de laser ter plaatse, zijn interactie signalen gegenereerd. Deze signalen worden vervolgens gedetecteerd door een fotodiode. >

> > > > > > > 
 
 
Sinds de balk roteert met een constante snelheid, de duur van de interactie (verduistering) voorziet in een directe meting van de grootte van de individuele particle''s. De interactie signalen worden verzameld en geanalyseerd in 600 discrete formaat intervallen.

Geavanceerde puls analyse algoritmes worden gebruikt om out-of-focus en off-center interacties te verwerpen.  
 
 
> > >De kracht van de Laser verduistering Time principe is dat het uitsluitend betrekking heeft en rechtstreeks aan de deeltjesgrootte, eerder dan op secundaire eigenschappen uit welke maat kan worden afgeleid. Dit elimineert inconsistentie te wijten aan steekproef brekingsindex, viscositeit variaties, Brownse beweging en thermische convectie.
Routine kalibratie is niet nodig, en een grote mate, de resultaten zijn niet afhankelijk van de optische eigenschappen van de deeltjes of het medium. Problemen van het toeval en afsluitorgaan verstopping worden vermeden door gebruik te maken interactie puls analyse om een optisch gedefinieerd meetzone bieden, in plaats van een mechanisch gedefinieerd opening. > >
> > > > > > > > > > >
>

 

Ankersmid Lab          info@ankersmid-lab.nl,  (31)-0548-59 59 79