Nieuws

Regelmatig treft u hier details aan van nieuwe producten in ons pakket. Het biedt een inzicht in de mogelijkheden, waar we u graag verder over informeren. Mocht een artikel voor uw applicaties relevant zijn, laat het ons weten. We hebben een overzicht van applicaties, publicaties en methode beschrijvingen waarmee we werk uit uw handen kunnen nemen.

Recent toegevoegd is de infomatie over de DVS Advantage, waarmee studies naar interacties met (water)damp met aanvullende technieken uitgediept worden. Nieuwe applicatie worden hiermee mogelijk, andere applicaties kunnen meer data opleveren. Samengevat biedt dit u de mogelijkheid om uw product beter te karakteriseren!

Categorie

Eyetech editorial

Meer dan deeltjesgrootte analyse alleen 

Nieuwsbrief

Laatste nieuwsbrief van 2010 met informatie over de Linseis XFA-500 voor thermische geleidbaarheid, NextCHEM proces titrators em ORION set voor turbiditeit. Daarnaast zijn er aanbiedingen terug te vinden voor een aantal "demo-meters" en geven we een introductie van onze Ankersmid Sampling Products. 

ORION AQ3010 Turbidity Kit

De AQ3010 is een complete oplossing voor troebelheidsmetingen in het lab en in het veld. Snel, compact, nauwkeurig en betrouwbaar. 

ORION RDO

revolutionaire optische RDO-techniek voor bepaling van (opgelost) zuurstof 

Touch-screen KRÜSS refractometer

Betrouwbare techniek met 200 jaar historie 

Ankersmid Lab          info@ankersmid-lab.nl,  (31)-0548-59 59 79