ORION RDO

RDO-techniek biedt grote stap voorwaarts in DO-analyses

 

Ankersmid introduceert de revolutionaire optische RDO-techniek van Thermo Fisher Scientific voor Dissolved Oxygen analyse. Hiermee wordt de innovatieve RDO optische zuurstof techniek gekoppeld aan de betrouwbaarheid en het opmerkelijke design van de Orion STAR-serie meters. Tot deze serie behoren de 3-STAR single-, 4-STAR dual – en 5-STAR multiparameter systemen. De optische RDO-techniek is snel, nauwkeurig en biedt grote praktische voordelen ten opzichte van de traditionele technieken:

 

  • Onderhoud beperkt tot jaarlijkse vervanging van de cap
  • Geen vuloplossingen meer nodig, geen membramen meer te vervangen
  • Garantie op de cap is 1 jaar
  • STAR meters hebben automatische barometer druk compensatie en 3 jaar garantie
  • Geheugen voor 500-1000 metingen (afhankelijk van geselecteerde model)
  • DO-probe is robuust door RVS-uitvoering

 

De Thermo RDO probes kunnen droog bewaard worden en zijn impact bestendig. Hiermee bieden ze een meerwaarde t.o.v. de eerste generatie optische sensoren. De RDO cap bewaart bovendien kalibratie en installatie data. Dit vereenvoudigt de uitwisseling van probes.

 

Er zijn diverse, complete pakketten verkrijgbaar, waarin meter en probe met de noodzakelijke accessoires worden aangeboden. Combinaties met pH en geleidbaarheid met dezelfde meter behoort tot de mogelijkheden.

 

Ankersmid biedt u hiermee een eenvoudige techniek voor het meten van opgelost zuurstof in waterige monsters met de betrouwbaarheid van het ORION-label.

Ankersmid Lab          info@ankersmid-lab.nl,  (31)-0548-59 59 79