On-line Refractometer LSC 614

 

>

4332-2.jpg (257597 bytes)

 

 

Het Model 614 Proces Refractometer wordt voortdurend uitgebreid met extra functies. Het Model 614 Proces Refractometer voor het eerst werd geïntroduceerd in het najaar 1998. Sinds die invoering hebben we een aantal extra functies toegevoegd: uitbreiding sonde sensing hoofd. Speciaal ontworpen om de unieke kenmerken van het meten van de suikerindustrie te behandelen. Deze uitgebreide sondes kunnen bieden accurate meting van zaad punt in de harde suiker pan omgeving. Insertie lengtes kan worden gespecificeerd door de klant.

  
Remote Display & Control Box. Deze optionele unit is gekoppeld met de M-614 door industriële seriële communicatie (RS485). Het biedt externe indicatie van de weergegeven uitlezing als de temperatuur, de datum en tijd. Lokale schakelaars of contacten kunnen worden gebruikt om de kalibratie-profielen te wijzigen voor de verschillende producten.

  

Dual Sensor mogelijkheden. De M-614 heeft nu de mogelijkheid om twee metingen verwerken op hetzelfde moment. Elke meting kan worden totaal verschillende kalibraties als totaal verschillend detectiekop ontwerpen. Elke sensing hoofd kan oplopen tot 500 meter afstand. Dit reduceert de kosten van elk punt van de meting!

Ankersmid Lab          info@ankersmid-lab.nl,  (31)-0548-59 59 79